A.Molinari į XVIII amžiaus Milaną atvežė svinguojantį Londoną – eklektišką kolekciją moterims įkvėpė garsiosios grupės „Rolling Stones“ gerbėjos Marianne Faithfull ir Anita Pallenberg.

Siuvinėtos ir stikliukais dekoruotos mini suknelės, suknelės varpelio formos rankovėmis, psichodeliniai audinių raštai, tiesaus kirpimo kelnės – visi šie rūbai puikiai derėjo prie odinių ir verstos odos batų su platforma.

„Blugirl“ skiriamuoju ženklu tapusios trumpos berankovės suknelės (švelnios levandų ir geltonos spalvos) dizainerės buvo derinamos su sodria juoda ir leopardų raštais. Kolekcijai glamūro ir prabangos suteikė aukso siūlai bei blizgučiai.

Tiesaus kirpimo paltai pasiūti iš odos, moherio ir verstos odos. Dominavo juoda, balta bei retro oranžinė – prabangos ir puošnumo suteikė kailiu dekoruotos apykaklės ir rankogaliai. Kailiu dekoruotos ir rankinės, o kailinės kepurės davė pažadą, jog jų turėtojos nesušals net ir per didžiausius šalčius.

Ekstravagantiškasis italų dizaineris Roberto Cavalli įkvėpimo ieškojo Florencijos meno kūriniuose ir architektūroje.

Mados kūrėjas iš šono stebėjo, kaip modeliai žygiavo podiumu, apsitempusios raštuotomis kelnėmis ir pasipuošusios suknelėmis, dekoruotomis Renesanso įkvėptais raštais. Kolekcijos pristatymo metu nuotaika priminė pasivaikščiojimą Florencijoje.

Sijonai ir trumpos berankovės suknelės išsiskyrė asimetrine apačia, prie jų modeliai avėjo įspūdingus aukštakulnius. Asimetrija išliko ir švarkuose.

Raudonojo vyno ir prigesintos oranžinės spalvos verstos odos ilgaauliai, derančios rankinės ir akiniai nuo saulės – dizaineris apgalvojo kiekvieną detalę.