Kinijos Sičuano provincijoje esančio Čengdu didžiųjų pandų tyrimų ir veisimo kameros užfiksavo kelis epizodus, kur Qifu būdas ir maištinga dvasia pasirodo visu gražumu.

Pirmoje naujausios serijos apie pandų gyvenimą Čengdu centre dalyje vietoje nenustygstanti Qifu įsiropščia į pačią nedidelio medelio viršūnę ir net nebando slėpti pasididžiavimo šiuo savo pasiekimu. Deja, pandos nuotaika akimirksniu pasikeičia šakai neatlaikius jos svorio – Qifu ne itin elegantiškai atsiduria ant žemės.

Užuot liūdėjusi dėl gėdingos nesėkmės, didžioji panda visas neigiamas emocijas išlieja ant nulūžusios šakos – ją įnirtingai kandžioja ir laužo. Revanšą užbaigia teatrališkas kūlverstis. Maža to, ji netrukus nusprendžia užkariauti dar vieno medžio viršūnę.

Antrasis epizodas ne mažiau smagus. Qifu ramiai sėdi ant žemės ir kramsnoja bambukus. Vieną akimirką, tarsi burtu lazdele mostelėjus, ji liaujasi kramčiusi, išsprogina akis ir... garsiai atsirūgsta. Netrukus, tarsi nieko nebūtų buvę, vėl ramiausiai sau pietauja toliau. Gali būti, kad tokios atsipalaidavusios ir šelmiškos mamos jos dvyniams pavydi dauguma pandų centro mažylių.