Susidaro įspūdis, kad filmuota medžiaga iš Kinijoje esančio pandų veisimo centro šiai televizijos programai ne tik nenusileidžia, bet ją netgi kaip reikiant pranoksta. O ir filmuojami paslapčia ne žmonės, o reto meilumo ir charizmos didžiosios pandos bei jų atžalos.

Mažasis Fushun savo teritorijos pats susitvarkyti negeba, tad jo žaislų surinkti ateina mylima prižiūrėtoja. Tai, kaip mažylis skuodžia jai iš paskos, nenorėdamas atiduoti, kas priklauso jam, nepalieka abejingų – juo labiau, kad įrašas kiek pagreitintas. Deja, kad ir kaip Fushun skubėjo, jis žaislų atsikovoti nespėjo. Tai, kas vyko toliau, primena ne ko kito, o nusivylusio kaprizingo vaiko dramą kur nors prekybos centre – pandos mažylis dramatiškai verčiasi kūliais ir trankosi į medžius, protestuodamas prieš prižiūrėtojo savivalę.

Antrojo „Juokingiausių pandų namų vaizdelių“ epizodo veikėjos – mažoji Fulai ir ją maitinusi mama Qifu. Pailsusi didžioji panda, užsimiršusi, kad prie jos prigludusi atžala, ėmė ir apsivertė ant šono. Mažylė nupuolė, tačiau nepasimetė ir netrukus toliau pietavo.

Tiek ir daugiau smagių istorijų kiekvieną mielą dieną vyksta Kinijos Sičuano provincijoje veikiančiame Čengdu didžiųjų pandų tyrimų ir veisimo centre – nepraleiskite naujų serijų.