Viename iš vaizdo įrašų tiesiai iš pandų rezidencijos matomas pirmąją pamoką besimokantis mažylis. Pamokos pavadinimas – „Niekada neužimk mamos vietos!“. Galima sakyti, kad mažylis tiesiog atsidūrė ne laiku ir ne vietoje. Didžioji panda akivaizdžiai nelinkusi niekam užleisti savo pamėgtos vietos po medžiu – net ir savo mylimam mažyliui.

Ji nedelsdama dantimis sugriebė atžalą ir už sprando nutempė atgal į jo vietą – ant medinės platformos. Taip ir lieka neaišku, ar mažylis specialiai nusprendė išbandyti mamos kantrybę, ar taip pasielgę spontaniškai.

Antrame vaizdo įraše – antroji mamos pandos pamoka, pavadinimu „Niekada nesiropšk į mamos medį!“. Padykęs pandos mažylis net nespėjo kaip reikiant įsijausti į užduotį, kai nepatenkinta mama gana grubiai jį nukrapštė žemyn ir pergalingai susigrąžino išskirtines teises į savo medį. Panašu, kad mažylis buvo ne iki galo išmokęs pirmąją pamoką, tad antroji buvo, švelniai tariant, būtina.

Paskutiniame vaizdo įraše – bene sunkiausia ir skaudžiausia pandos jaunikliui tekusi pamoka: „Niekada mamai neišsiduok, kad turi maisto!“. Tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip nekaltas mylavimasis, iš tikrųjų yra nuožmi kova dėl kąsnio. Mama panda bet kokia kainą skanėstą bandantį nuslėpti mažylį surakina glėbyje. Tikriausiai net neverta užsiminti, kas laimėjo šioje nelygioje kovoje.