Skelbiama, kad šis mielas vaizdelis buvo nufilmuotas pirmadienį. Pasižiūrėjus jį, nekyla abejonių, kad mažyliai jaučiasi puikiai, jiems nestinga energijos ir noro pažinti pasaulį.

Cheng Shi, pasaulį išvydęs 2016 metų rugpjūtį, savo prižiūrėtoją nustebino pademonstruodamas drąsaus kovotojo charakterį. Pusės metų mažylis trenkė savo bičiulei Fu Lai, gimusiai 2016 metų liepą, į snukutį. Maža to, pradėjo ją vaikytis – greičiausiai norėdamas suduoti dar vieną smūgį.

Panašu, kad Fu Lai kaip reikiant išsigando ir leidosi bėgti. Visai gali būti, kad mažylė nuskubėjo prašyti savo dvynio brolio užtarimo.

Prižiūrėjai sako, kad Cheng Shi karingą būdą demonstruoja itin retai, tačiau pastaruoju metu jis itin aktyvus. Antrame filmuke užfiksuota, kaip Cheng Shi prie medinių laipiojimui skirtų platformų varžosi su dvyniais Fu Shun ir Fu Lai.

Trečiojo filmuko pagrindinė veikėja – mažoji Ya Yun, gimusi 2016 metų birželį, ir jos laipiojimo įgūdžių tobulinimo programa. Panašu, kad ji dar paprasčiausiai per maža koordinuoti savo veiksmus. Vos tik žvilgtelėjo žemyn, ėmė ir nukrito. Laimei, panašu, nesusižeidė ir geros nuotaikos neprarado.