Juokingą vaizdo įrašą padarė Azijos dramblių veisimo ir gelbėjimo centro Sišuangbanos dajų autonominėje prefektūroje, esančioje pietvakarinėje Kinijos Junano provincijoje, prižiūrėtojas. Jame matyti, kaip dviejų metų drambliukė ištiesia savo kojas, atsigula ant pilvo ir šliuožia purvinu šlaitu. Džiaugsmingai nusiteikusi Yang Niu nučiuožė dar keliais šlaitais, kol galiausiai pasiekė kalvos apačią. Ji greičiausiai žinojo, kad nučiuožti nuo kalvos galima kur kas greičiau ir linksmiau, nei nulipti nuo jos.

Vandens taškymas, voliojimasis žolėje, futbolo žaidimas ir sekiojimas paskui prižiūrėtojus – tai vos kelios mėgstamiausios Yang Niu laiko leidimo formos. Dabar prie savo mėgstamiausių veiklų drambliukė gali priskirti ir čiuožimą nuo kalvų.

Yang Niu atsiųsta į dramblių veisimo centrą prieš dvejus metus, kai kaimo gyventojai aptiko ją laukinėje gamtoje paliktą ir sužeistą. Šiame centre prižiūrėtojai kruopščiai ja rūpinosi, ji buvo iš buteliuko maitinama ožkos pienu, dėl to ir gavo vardą Yang Niu, kuris išvertus reiškia „ožkos dukra“.