Ši paroda kiekvienais metais laukiamas renginys, ji dar vadinama pasauline inovacijų muge, kur galima išvysti ir išbandyti ateities prietaisus.

Savaime suprantama, naujausius technologijų ir elektronikos sprendimus parodoje pristato tokie savo srities gigantai kaip „Sony“ ir „Samsung“, tačiau jiems iš visų jėgų stengiasi nenusileisti ir įvairios mažiau žinomos bendrovės, startuoliai, socialinės žiniasklaidos bendrovės ir kiti.

Pavyzdžiui, šiais metais „Sony“ suvienijo jėgas su menkai kam žinomu prekės ženklu ir pristato šios partnerystės rezultatus.

„YouTube“ parodoje pristato erdves, aprūpintas itin didelės raiškos „Sony“ kameromis, kurios leidžia mėgėjams kurti profesionalų kokybišką vaizdo turinį.

„Sony“ užsibrėžė ambicingą tikslą susieti visas žmogaus gyvenimo sferas ir pristato unikalią elektros lemputę primenančią belaidę garso kolonėlę.

Išmaniuoju telefonu galima valdyti ne tik jos skleidžiamą šviesą, bet ir garsą, kuris sklinda 360 laipsnių kampu. Ir tai dar ne visos „Sony“ siūlomos naujovės. Dėmesio vertas ir naujas projektorius „Ultra Short Throw Projector“, galintis praktiškai bet kokiomis sąlygomis atkurti net 2 metrų įstrižainės vaizdą.

Šiais metais CES lankytojus stebinti žada ir nemažai bendrovių iš Kinijos.

Huawei“ pristato net keturis naujus produktus, tarp kurių du išmanieji laikrodžiai, skirti specialiai moterims, ir „Mate8“ išmanusis telefonas, kurio baterija neišsikrauna ilgiau nei dvi dienas. „Mate8“ išskirtinis ne tik dėl itin patvarios baterijos, bet ir dėl 16 megapikselių kameros.

Kameroje įdiegtas specialus vaizdo grožio matavimo indikatorius, kuris suteikia galimybę padaryti itin kokybiškų nuotraukų. Jeigu žmonės nori pasidaryti asmenukę, viskas dar paprasčiau – tereikia paliesti mygtuką, esantį telefono nugarėlėje.

CES paroda Las Vegase truks iki šeštadienio.