"Nori valdyti? Pasikalbėkime apie tai" - politinių pokalbių laida, kurioje ryškūs Lietuvos politinės scenos veikėjai stoja į akistatą su žurnalistu ir visuomenininku Andriumi Tapinu.

Nors kiekvienam politikui karštoje kėdėje "atsilaikyti" reikia vos apie 10 minučių - tai nėra lengva. A. Tapinas jiems yra paruošęs nepatogių klausimų, kandžių replikų ir provokuojančių situacijų.

Pirmame epizode savo politinę viziją ir sugebėjimą reaguoti į pašnekovo spaudimą demonstruoja ilgametis Vilniaus meras, Lietuvos laisvės sąjungos lyderis Artūras Zuokas, Vilniaus tarybos narys, socialdemokratas Gintautas Paluckas bei su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija į Seimą patekti nusiteikęs buvęs vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis.

Ši "Laisvės TV" laida bus rodoma kartą per savaitę iki Lietuvos Respublikos Seimo rinkimų, o viską spalio 9 dieną vainikuos tiesioginė rinkimų nakties transliacija.

„Nori valdyti? Pasikalbėkime apie tai“ kuria „Laisvės TV“ – ne pelno siekianti interneto televizija, kuri išlaikoma prenumeratorių lėšomis. Prisijunkite prie „Laisvės TV“ rėmėjų – www.patreon.com/laisvestv