Kadaise M. Mikutavičius išskyrė tris savo gyvenimo momentus: Trys milijonai, Tangomanija ir Pinčiukas, tačiau į klausimą, kuriame iš šių vaidmuo buvo tikrasis Marijonas, dainininkas ėmė gūžčioti pečiais: „Gal dar liko mažas žygdarbis, kurį aš turiu savo gyvenime padaryti. Tikiuosi, kai tai ateis, gal bus nepastebimas, bet svarbus man pačiam“, - atviravo jis.

Paprašytas įvardinti, kas jam nepatinka, M. Mikutavičius išrėžė: „Man nepatinka burbekliai, nepatinka žmonės, kurie amžinai dėl kylančių jiems problemų kaltina aplinkinius, žmonės, kurie dėl džiaugsmų ar pasiekimų aukština tik save, mane erzina nusišnekantys, neveiklūs, imbiciliški ir sakinio nesurezgantys politikai.“

Nepriklausomybės 25-mečio proga DELFI TV pristato projektą „Mano pergalės kelias“, kurio metu išgirsite apie 25 Lietuvos vėliavas ir jų savininkus.

Projekte atskleidžiamos asmeninės istorijos apie laisvų žmonių pasiekimus ir lietuvišką trispalvę. Projekto tikslas – parodyti, kad kiekviena Lietuvos vėliava yra skirtingo žmogaus istorija, talpinanti aistrą ir užsidegimą, vertus prisiminti darbus bei pasididžiavimo savo šalimi jausmą.

Vėliavų savininkus, aistringus savo srities profesionalus, kalbina ir istorijomis su jumis dalinasi Rimvydas Valatka.