Iš pradžių viskas atrodė wow: atrodė, kad gali eiti į fitneso varžybas nieko nedarydamas. Aš iki šiol rekomenduoju manekenėms žaliavalgystę kaip dietą – tik kad čia gali valgyti savęs neribodamas, daug valgyti!" – pasakojo fotografas.

Visgi žaliavalgiai susiduria ir su nemažai keblumų: „Tai sukėlė didžiulų diskomfortą judant, gyvenant, nes tokiai mitybai reikėjo skriti labai daug dėmesio. Vietų, kur gali gauti tikrai žaliavalgišką maistą, yra nedaug. Belieka tik pačiam važiuoti į turgų, ieškoti gerų produktų, o tada jau pats pjaustai, maišai, pjaustai, maišai... Tas atima laiko," – atviravo G. Žilinskas.

Puikiu kūnu galintis didžiuotis menininkas teigia, kad liguistas modelių lieknumas nepatinka ne tik jam: „Lieknas kūnas gali būti labai įvairus. Lieknas, bet labai nesportiškas kūnas man yra neestetiška. Manau, kad jis po truputį išeina iš mados, tai matosi ir pasaulinėse tendencijose – labiau skatinami modeliai, kurie nėra ypatingai perkarę, perdžiūvę,“ – pasakojo G. Žilinskas.

„JC Sport“ rubrika šįkart ypač sudomins krepšinio fanus: kaip treniruojasi viena iš mylimiausių Lietuvos krepšinio komandų? Specialią treniruotę ves Kauno „Žalgirio” fizinio rengimo treneris Justinas Grainys.

Na, o „Be Cukraus +++” šį kartą eksperimentą atliko tiesiog Vilniaus centre: kiek cukraus yra vilniečių gyvenime?

Daugiau „Be Cukraus“ naujienų ir konkursų visada galite rasti čia!