Pašnekovės nuomone, laikai, kuomet verslininkas galėjo tiesiog gaminti gerą produktą praėjo. Šiuo metu klientams itin svarbi viešojoje erdvėje susiformavusi nuomonė apie atitinkamą įstaigą. „Iš tiesų daugelis klientų atkreipia dėmesį net į asmeninį verslininko gyvenimą. Tarkime, jeigu pieštukų pardavėjas muša savo žmoną, klientas gali pieštuko jo parduotuvėje nepirki vien dėl to“, - juokaudama pasakoja specialistė.

R. Stanaitytė-Česnulienė įsitikinusi, kad negalima nuvertinti ir senųjų komunikacijos principų - rekomendacijų iš lūpų į lūpas. Anot jos, tai bene pats efektyviausias sėkmingos ir užtikrintos komunikacijos būdas.

Kaip tinkamai formuoti visuomenės nuomonę apie savo verslą? Kokie būdai patys efektyviausi? Galų gale, nuo ko pradėti? Apie visą tai laidoje.

Kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“ aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu bei vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!