Pašnekovas įstikinęs, kad kuriant verslą visuomet reikia jį priartinti žmogui. „Mes išsiaiškinome vieną iš tokių poreikių, kad žmonės pirkdami internetu bijo naudotis elektronine bankininkyste. Negana to, pirkėjai nepasitikėjo kurjeriais bei pristatymo paslaugomis. Taigi įkūrę internetinės prekybos verslą stengėmė jį pritaikyti ir supaprastinti taip, kad žmogui būtų patogu ir jis neturėtų bijoti“, - laidos metu dėsto Pigu.lt

Kokius pagrindinius pokyčius reikėjo įvykdyti įmonei, kad prekybos internetu sistema taptų patogi eiliniam lietuviui? Kaip kompanija plėtėsi? Galų gale, kas dabar įdomu pirkėjui? Apie visą tai laidoje.

Kiekvienoje kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“ aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu bei vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!