STT akiratyje atsidūrė dar vienas partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovas P. Gražulis. Atliktos kratos Seimo nario darbo vietoje. Iškrėstas ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriaus Jono Miliaus kabineas, o taip pat su P. Gražuliu siejama koldūnų ir kitų šaldytų maisto produktų gamybos įmonė „Judex“.

P. Gražulis patvirtino, kad „Judex“ dirba jo artimieji, tarp jų – žmona ir sūnus. O šios įmonės komercijos direktorė Patricija Pochomovaitė yra ir P. Gražulio sekretorė padėjėja Seime.

Teisėsauga pranešė įtarianti, kad bendrovės vadovai, norėdami, kad įmonė išvengtų nuobaudų, kurios paprastai yra taikomos aptikus darbų saugos, pakavimo, ženklinimo, higienos ar kitus pažeidimus, savo neteisėtų tikslų siekė papirkdami įvairius atsakingus specialistus arba asmenis, galinčius tokiems specialistams daryti poveikį.

Maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius neneigia, kad jam ne kartą yra skambinęs ir P. Gražulis, tačiau tie pokalbiai neva buvo susiję su kasdiene darbine veikla, o ne kokia nors prekyba poveikiu.

„Tvarkos ir teisingumo“ partijos vadovas Rolandas Paksas naujas kratas tradiciškai vertina kaip politizuotas bei sako, kad partija nesvarstys atsisakyti P. Gražulio kandidatūros per rinkimus į Seimą.

Lietuvos krepšinio rinktinės viešnagė Argentinoje ir toliau labiau priminė nuotykių realybės šou, o ne draugišką turnyrą. Šįkart pro arenos stogą niekas nebevarvėjo ir Lietuvos krepšininkai tik po dviejų pratęsimų vienu tašku nusileido aikštės šeimininkams. Tačiau tikrosiomis rungtynių žvaigždėmis šįkart tapo arbitrai.

Per šį „beprotišku“ jau pakrikštytą susitkimą technines pražangas gavo ir Lietuvos rinktinės treneris Jonas Kazlauskas, ir komandos kapitonas Robertas Javtokas, su teisėjais atėjo rimčiau pasikalbėti net ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, o iš salės buvo išvarytas komandos gydytojas Vytenis Trumpickas. Maža to, lemiamą tritaškį pataikė Robertas Javtokas, bet metimas nebuvo įskaitytas po vaizdo peržiūros, parodžiusios, kad rungtynių laikas jau buvo ištiksėjęs.