NATO viršūnių susitikimo Varšuvoje išvakarėse Vokietijos kanclerė Angela Merkel pareiškė, jog Rusijai tenka atsakomybė dėl to, kad rytinės Aljanso narės jaučiasi labai nesaugios. NATO viršūnių susitikime kanclerė žada agituoti už NATO batalionų dislokavimą Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

Netikėtas akibrokštas – europarlamentaras Antanas Guoga informavo pretenduosiantis į Jungtinės Karalystės Nepriklausomybės partijos pirmininko postą. Politikas teigia, kad dėl jo turimos pokerio patirties jis tobulai tinka šiam postui užimti ir yra išskirtinis kandidatas. „Esu profesionalus pokerio žaidėjas, kartą pralošiau didelę sumą priešininkui iš Rumunijos Danieliui Negreanu, taigi puikiai tinku Nepriklausomybės partijai, nerimaujančiai dėl atvykėlių iš Rytų Europos keliamo pavojaus jų pajamoms, - ironizuoja A. Guoga.

Fantastišką formą praėjusiame sezone demonstravęs Rimantas Kaukėnas nusprendė, kad krepšinio jam užteks – 39-erių vilnietis baigė profesionalo karjerą. Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubas, kuriame lietuvis žaidė praėjusius tris sezonus, tikėjosi veteraną išsaugoti dar metams, tačiau šis nusprendė padėti tašką.