Tai garuose gaminama specialios receptūros bandelė, įdaryta sūriu ir viskuo, ką įprastai galima dėti ant picos pado. Šio patiekalo sumanytojas – iš Jungtinių Valstijų emigravęs Alexas Cree. Kadaise konsultacijų bendrovėje dirbęs vyras nuobodų darbą biure iškeitė į žymiai dinamiškesnę veiklą – naujų skonių paieškas virtuvėje.

Skelbiama, kad įkvėpimo savo naujausiam kulinariniam projektui Alexas Cree pasisėmė prieš kurį laiką darbo reikalais lankydamasis Guangdonge.

Grįžęs namo į Jungtines Valstijas, A. Cree pradėjo kulinarinius eksperimentus, ieškodamas naujo įdomaus užkandžio recepto. Galiausiai jis nusprendė, kad ši veikla jam teikia žymiai didesnį malonumą, tad metė darbą ir 2016 metais persikėlė gyventi į Kiniją.

Baozza bandelės pagamintos iš tradicinės baozi naudojamos tešlos, kuri dar pagardinta itališkomis prieskoninėmis žolelėmis ir kietuoju sūriu. Įdarui taip pat naudojamas sūris ir viskas, kas gali būti naudojama kepant tradicinę picą.

A.Cree ėmėsi šios idėjos įgyvendinimo. Prekybos centro rūsyje jis pradėjo kepti šias bandeles ir siūlyti maisto į namus paslaugas. Baozi taip pat galima paskanauti ir per viešus renginius visame mieste.