Patiekalui 2 asmenims pagaminti Jums reikės:

200g minkštos jautienos
Santa Mariaryžių makaronai
Šlakelis augalinio aliejaus
150g šviežių cukrinių žirnelių ankščių
Grūstų juodųjų pipirų
3 valg. š. „Santa Maria“ austrių padažo
4 valg. š. „Santa Maria“ sojos padažo
Šlakelis balto vyno (arba vandens)
1 česnako skiltelė, smulkiai supjaustyta
½ svogūno, supjaustyto kubeliais
Sauja saulėgrąžų daigų

Padažas patiekimui: „Santa Maria“ ekologiškas saldžiarūgščio WOK padažas

Jautieną supjaustykite plonais gabalėliais.

Ryžių makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Perliekite šaltu vandeniu ir palikite sietelyje, kad nuvarvėtų vanduo.

Wok keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Jame dalimis trumpai apkepinkite jautienos gabalėlius: iškepusius išimkite ir padėkite į šalį, kol kepa likusieji. Baigiant kepti paskutinei jautienos partijai suberkite šviežius žaliuosius cukrinius žirnelius, po minutės sudėkite likusią jautieną, pabarstykite pipirais ir dar minutę kitą pakepinkite.

Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą austrių padažo, 2 šaukštus sojos padažo, šlakelį balto vyno (arba vandens) ir maišydami pakepinkite, kol skystis beveik išgaruos, o mėsa bei cukriniai žirneliai pasidengs padažu. Visą šią masę sudėkite į lėkštę ir trumpam padėkite šiltoje vietoje.

Į keptuvę, kuriame kepė jautiena, įpilkite dar šlakelį aliejaus ir jame trumpai apkepinkite česnakus ir svogūnus, kol šie paskleis aromatą. Sudėkite virtus ryžių makaronus, įpilkite austrių ir sojų padažo, ir maišydami pakepinkite apie minutę .

Makaronus sudėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite kepintą jautieną su žirneliais ir padažu, pabarstykite saulėgrąžų daigais ir iškart patiekite, pasiūlydami svečiams pagardinti patiekalą Santa Maria ekologišku saldžiarūgščiu WOK padažu.