Tiesioginės transliacijos pradžia gegužės 14 d. 17 val.

„Mes esame stipriai įtikėję vieną stereotipą: jei daug ir sunkiai dirbsiu, pasieksiu aukštų rezultatų. Labai svarbu nužudyti šią mintį, nes rezultatą lemia ne tiek sunkus darbas, kiek darbas, kuris atitinka mūsų stipriąsias puses.

Antra mintis, kuri yra absoliučiai pamiršta - galimybė rinktis aplinką. Aplinka turi labai didelę įtaką mūsų gyvenimui. Todėl mokykimės rinktis tokią aplinką, kurioje galime labiausiai atsiskleisti“, – sako Aleksejus Žaltkovski, anonsuodamas savo pranešimą aštuntojoje projekto „Išmani moteris“ savaitę.

Aleksejus Žaltkovski buvo vienas populiariausių „Išmanios moters“ mentorių 2013 m., jis sutiko savo žiniomis bei patirtimi pasidalinti ir šį kartą.

Su MyDAY.lt vestuves planuoti padedanti Armina Staniulienė pasidalins savo verslo sėkmės formule – apie savo verslo pradžią, užgimusias idėjas ir jų įgyvendinimą, kokių patyrė sunkumų pakely ir kaip su jais susidorojo.

Transliacijos metu nuo 17 val.: 

Sėkmės istorija „Sėkminga mano verslo formulė“. Armina Staniulienė, „MyDAY.lt“ įkūrėja.

„2 pamirštos šluotos: kokia mano aplinka ir koks mano vaidmuo?“. Aleksejus Žaltkovski, „Talentų kartos“ įkūrėjas, 2013 m. projekto „Išmani moteris“ mentorius.

Projektas „Išmani moteris“ vyksta 12 savaičių, tiesioginės renginių transliacijos DELFI TV – kiekvieną ketvirtadienį nuo 17 val. – iki birželio 11 d. 

Projekto vykdytojas – VšĮ “Versli Lietuva”.