Tiesioginės transliacija baigėsi. Transliaciją užtikrino portalas „Kas vyksta Kaune“.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamamas projektas „Kitokie pasikalbėjimai“ sezoną „Ryšių kiemelyje 837“ simboliškai baigs pokalbiu su tikru kauniečiu Andriumi Kaniava.

Jo muzikos bacila užkrečia tiek mažus, tiek didelius. Atrodo, jog „keistuoliui“ kartų kaitos nebaisios. Jos žengia koja kojon su 49 metų kauniečiu.

Jis turi aibę talentų, kuriuos sugeba puikiai panaudoti: dainuoja, vaidina, sukuria puikią atmosferą per vaidinimus, bendrauja su publika. Žiūrint į jį, tiesiog negali nesišypsoti, o jo muzika – negali nepatikti.

Ši šilta ir teigiama energija spinduliuojanti asmenybė jau trečiadienį atvyksta į susitikimą su kauniečiais „Ryšių kiemelyje 837“!

Po mėnesio pertraukos į vedėjo kėdę grįžta charizmatiškasis ir visiems kauniečiams puikiai pažįstamas Karolis Tiškevičius!

Tai bus jau 23-asis „Kitokių pasikalbėjimų“ svečias. Prieš tai su kauniečiais diskutavo Mantas Katleris, Vytaras Radzevičius, Robertas Petrauskas, Arūnas Valinskas, Justinas Jankevičius, Antanas Guoga, Jonas Nainys, Arnoldas Lukošius, Timūras Augucevičius, Mantas Stonkus, Andrius Žiurauskas, Andrius Kupčinskas, Algirdas Kaušpėdas, Giedrius Drukteinis, Paulius Ambrazevičius, Andrius Mamontovas, Algis Ramanauskas, Vaidas Baumila, Marijonas Mikutavičius, Andrius Užkalnis, Remigijus Šimašius ir Andrius Tapinas.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu kaunas@kasvyksta.lt, o renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu, portale „Kas vyksta Kaune“ arba DELFI.