Tiesioginės transliacijos pradžia gruodžio 3 d. 19 valandą. Transliaciją užtikrina ir renginį organizuoja „Kas vyksta Vilniuje“.

Po dviejų savaičių pertraukos į Vilnių sugrįžta interaktyvių diskusijų ciklas „Kitokie pasikalbėjimai“, kuriuose komikas Justinas Jankevičius kalbins Saulių Urbonavičių-Samą.

Šį žmogų nesunku išvysti besisukiojantį televizijos studijoje. Už tokių vardų kaip „X faktorius", muzikos apdovanojimai „M.A.M.A." ir „Lietuvos talentai" slypi taip pat su pačiu Simon Cowell, projektų „American Idol" ir „Britain's Got Talent" prodiuseriu, dirbęs žmogus.

Kartu su juo, „LT United“ „Eurovizijos“ dainų konkurso finale nustebino Europą ir užėmė aukščiausią kada nors pasiektą 6-ąją vietą.

Šis panevėžietis – vienas įtakingiausių bei darbščiausių žmonių televizijoje, todėl komikas Justinas Jankevičius jį kalbins ne tik apie jo karjerą, bet ir apie darbą už kadro, patarimus jaunimui, norinčiam patekti į daugelio vadinamą „svajonių darbą“ bei kt.

Ar daug kas žino, jog Samas kadaise tapė ir net buvo surengęs keletą parodų? Ar daug kas žino, kad 1989 metais grupę „BIX“ apšildė legendinė grupė „Nirvana“? Dar daugiau įdomių faktų sužinosite šiuose „Kitokiose pasikalbėjimuose“.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu mantas@kasvyksta.lt, o renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu „Kas vyksta Vilniuje“ arba DELFI.