Išskirtinė galimybė „Delfi“ skaitytojams – dvi didžiausios šių metų verslo ir lyderystės konferencijos „Forum One“ sesijos tiesiogiai, nemokamai ir jau šią savaitę!

Šį penktadienį, spalio 24 d., nuo 15:05 val. – NEPAKEIČIAMŲ KOMPANIJŲ sesija.

Transliacijų DELFI TV programa:

NEPAKEIČIAMŲ KOMPANIJŲ sesijos pranešėjai (penktadienį):

Andreas Hartlas: „Naujosios „Microsoft“ istorija: didžioji transformacija“

Programinės ir techninės įrangos inžinierius jau šešioliktus metus dirba pasaulio milžinės „Microsoft“ profesionalų komandoje. Su konferencijos dalyviais jis dalysis reikšmingo „Microsoft“ pokyčio istorija, kurios liudininku ir dalyviu buvo pats.

Henrikas Wendersas: „BMW nuo vizijos iki realybės“

Viceprezidentas BMW produkto valdymui papasakos viską, ką taip troškote sužinoti apie fantastišką Bavarijoje gimusį automobilį. Nuo jo architektūros iki darbo su prekės ženklo plėtiniais, nuo ekologiškumo iki pardavimų modelio.

Karol Karpinskis: „Nepakeičiamas turinys: kaip verslas ir klientai komunikuos rytoj“

Tai bus žvilgsnis į „Facebook“ iš vidaus. Socialinio tinklo klientų Vidurio ir Rytų Europoje partneris užsiima tuo, kad stebėdamas rinkos pokyčius pritaiko ir padeda klientams įdiegti naujausius socialinio tinklo reklamos įrankius ir produktus.

Salome Heusel: „TED: Nepakeičiamas prekės ženklas ir jo Nepakeičiama bendruomenė“

Idėjų mainų tinklo TEDx vykdomoji direktorė, bendruomenių moderavimo ekspertė – apie nepakeičiamą TEDx bendruomenę, kuri atspindi sėkmingą vieno ryškiausių prekių ženklų pasaulinę plėtrą.

Apie „Forum One“

„Forum One“ yra didžiausia verslo ir lyderystės konferencija Vidurio Europoje, kuri vyks spalio 23-25 d. Vilniaus „Siemens arenoje“ ir „Litexpo” rūmuose. Trijų dienų diskusijos priešakyje – skaitmeninio amžiaus verslo vizionierius Sethas Godinas, finansų Mocartu vadinamas Bodo Schaferis, „Žydrųjų vandenų strategijos" bendraautorius Gaboras Burtas, „Harley-Davidson“ legendos kūrėjas Kenas Schmidtas, Arkties tyrinėtojas Benas Saundersas, „Idėjų knygos“ autorius Fredrikas Harenas bei daugybė kitų savo srityje geriausiais laikomų profesionalų. „Forum One“ konferenciją pristato jauno ir augančio verslo bankas DNB.