„Kartais pavaikštau į sporto klubą – kartais, žiūrėk, jei porą savaičių nenueinu, jau randu Žydrūno Savicko žinutę: „Na, kur dingai? Nesedėk, judėk!" Nieko nebelieka, turi krautis krepšį ir važiuot į sportą," – šypteli brolis Pijus.

Vienuoliui nesvetima ir tautinė lietuviška sporto šaka – krepšinis, kurį jis reguliariai žaidžia iki šiol. Visgi brolis Pijus nerimauja dėl įsivyravusio paviršutiniško kūno kulto.

„Atrodo, kad žmogus, kuris turi gražią figūrą, yra lieknas, automatiškai yra ir geras, šaunus, puikus žmogus. O jeigu turi antsvorio – yra blogas žmogus. Žiūriu į žmones ir matau, kad vyksta tokie nesveiki dalykai..." – pasakojo vyras.

Sporto rubrikoje su „JC Sport“ treneris Jean Claude šį kartą treniruosis su mamytėmis: ar žinote, kaip taisyklingai susigrąžinti figūra pagimdžius? Teorinę šių treniruočių dalį praeitoje laidoje apžvelgė ir fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas Tomas Sinevičius.

Na, o rubrika „Be Cukraus+++” toliau tęsia savo žiemišką eksperimentą: kaip naujokams sekasi pradėti naują žiemos sportos šaką? Šį kartą Ieva Elvyra sporto reikmenų parduotuvėje „Boardsports“ domėsis slidinėjimo apranga: ką būtina žinoti norint pradėti slidinėti?

Jau kitoje laidoje ji pati pirmą kartą stosis ant slidžių norėdama išsiaiškinti, kaip greitai naujoką profesionalus treneris gali išmokyti sklandžiai nusileisti nuo kalno.