Rato iššūkyje jau sudalyvavo laidų vedėjas ir kūrėjas, humoristas Timūras Augucevičius, ZIP FM radijo laidų vedėjas ir didžėjus Titas Motuzas ir humoristas Jaroslavas Michlikevič. Paskutinį rato iššūkį priėmė „Carolina make-up“ vizažistė ir stilistė Toma Kisieliūtė.

Rato iššūkio tikslas – kuo greičiau ratą su nuleista padanga pakeisti atsarginiu. Visą rato keitimo procesą stebi ekspertas, padangų salonų „Melga“ konsultantas Dainius Danisevičius.

Vizažistė ir stilistė rato iššūkį iššūkį priėmė kaip tikra dama – atvyko su pūkeliais puoštais aukštakulniais bateliais. „O jei išsiruošiu į vakarėlį ir staiga nuleis padangą? Ratą reikia mokėti pakeisti ir su aukštakulniais“, - šypsodamasi sakė žavioji dalyvė.

„Visų pirma reikia apsivilkti liemenę, nesiderina ji prie mano lūpų spalvos, bet tebūnie, kely ištiko nelaimė“, - juokaudama iššūkį pradėjo T. Kisieliūtė. Žnyplėmis nuimdama varžtų dangtelius mergina juokavo, kad tai panašu į antakių pešiojimą: „Dažniausiai filmuojuosi visokiems makiažo filmukams, ten irgi būna smulkūs remonto darbai“.

DELFI rato iššūkio dalyvių rezultatai:

Timūro Augucevičiaus laikas – 8 min. 8 sek.
Tito Motuzo laikas – 13 min. 49 sek.
Jaroslavo Michlikevič laikas – 17 min. 51 sek.
Tomos Kisieliūtės laikas – 9 min. 55 sek.