J. Vertongheno trauma Belgijos rinktinei ne į naudą – mūšis su Velso vienuolike bus sunkesnis. Belgai nepamiršo ir to, kad Velso komanda juos kaip reikiant pamokė ir per atrankines 2016 metų Europos čempionato rungtynes.

Belgijos rinktinės kapitonas Edenas Hazardas pripažįsta tada dėl Velso turėjęs rimtų nuogąstavimų. Belgai puikiai supranta, kad priešininkai dabar nusiteikę itin karingai. Vien ko vertas Garethas Bale‘as, šiame čempionate jau pelnęs tris įvarčius.

„Kai jau esu sakęs, pastaruoju metu Velso futbolininkai mums nesuteikė daug galimybių pasirodyti. Dėl įvarčių teko kaip reikia pakovoti. Komanda išskiria puikia gynyba – penki mūrai. Labai sunku juos pramušti. Turi puikių žaidėjų, ką jau kalbėti apie superžvaigždę Garethą Bale‘ą. Tikiuosi, kad rytojaus susitikimas skirsis nuo pastarojo mūsų susitikimo. Tikiuosi, kad sukursime daug palankių progų ir pelnysime įvarčių“, - sakė Belgijos futbolo rinktinės kapitonas Edenas Hazardas.

Belgijos rinktinė tikisi, kad susitikimo metu jiems padės ir namų dvasia. Juk nuo Lilio „Stade Pierre-Mauroy“ iki Belgijos sienos vos 100 kilometrų.

Lilio miestas jau kurį laiką džiaugiasi Belgijos rinktinės gerbėjų antplūdžiu – dar daugiau jų, kaip tikimasi, atvyks per ateinančias 24 valandas.