„Telefono, kuris, kaip manoma, priklauso A. Abaudui, geolokacija rodo, kad nuo pusės vienuoliktos vakaro iki pusės antros nakties jis buvo 12, 11 ir 10 apygardose, ir – kas kelia didžiausią nuostabą – šalia koncertų salės „Bataclan“. Dėl šios priežasties mes spėjame, kad Abdelhamidas Abaudas buvo grįžęs į tas kavines ir restoranus, kur buvo surengti teroristiniai išpuoliai, ir kai kovos su terorizmu būrys šturmavo „Bataclan“, - kalbėjo prancūzų prokuroras Francois Molins`as.

Policijos duomenimis, po teroristinių aktų A. Abaudas dvi dienas slėpėsi Paryžiaus šiaurėje, kur surasti jam butą Sen Deni priemiestyje padėjo pusseserė. Šturmo metu ji detonavo diržą su sprogmenimis. Specialiosios operacijos metu buvo nukautas ir pats A. Abaudas. Ten pat žuvo dar vienas vyras, kuris, policijos teigimu, dalyvavo išpuoliuose ir slėpėsi kartu su A. Abaudu.

Prokuroras teigė, kad Sen Deni gyventojas, kuris po keturių dienų nuo teroristinių aktų išnuomojo eksptremistams butą, negalėjo nežinoti, kas yra šie asmenys. Džavadui Bendaudui iškelta baudžiamoji byla dėl „dalyvavimo sąmoksle, kuris yra susijęs su teroristinės organizacijos veikla“.

Policija paskelbė dar vieną įtariamąjį: Mohammedą Abrini. Jis sėdėjo automobilyje „Renault Clio“, kuriuo važiavo užpuolikai. Belgijos teisėsauga išdavė jo arešto orderį ir įspėjo, kad jis gali būti ginkluotas ir labai pavojingas.