Tačiau Pchenjano gatvėse oro linijų bendrovė pardavinėja gaiviuosius gėrimus ir siūlo taksi paslaugas.

„Air Koryo“ konglomeratas gamina cigaretes ir kolą, jam priklauso taksi parkas ir degalinės – visas šias įmones puošia oro linijų bendrovės logotipas su skrendančia gerve.

„Šaltuoju metu atsiskleidžia sodrus šio gėrimo skonis ir saldus aromatas, – rašoma reklaminiame naujojo „Air Koryo“ gaminamo gazuoto gėrimo „Tansandanmul“ tekste. – Jis sulėtina senėjimo procesą, o vaikai nuo jo užauga aukšti ir stiprūs.“

Karinių pajėgų kontroliuojamos oro linijos vartojimo prekes pradėjo gaminti pernai, praneša izoliuotosios valstybės lankytojai, nors po to, kai Jungtinės Tautos paskelbė ekonomines sankcijas Šiaurės Korėjai dėl jos vykdomų branduolinių ir balistinių raketų programų, tarptautinių maršrutų skaičius sumažėjo.

Šiaurės Korėjos valstybinės bendrovės viešai neskelbia informacijos apie pardavimus ar pelną, todėl sunku įvertinti, kiek minėti produktai oro linijoms atneša pelno.

Išvykti iš izoliuotosios Šiaurės Korėjos leidžiama retam šalies gyventojui. Šiaurės Korėjos valstybinė oro linijų bendrovė tarptautiniams skrydžiams daugiausiai naudoja Rusijoje pagamintus lėktuvus „Tupolev“, o šalies viduje keleiviai skraidinami senesniais, sovietinių laikų lėktuvais.