Ar tik per TV laidas rodomi pareigūnai bėga nukentėjusiam į pagalbą? Įdomiausia, kas vyko po to. Gaila, filmuotos medžiagos neturim. Į balkoną patekę medikai apžiūrėjo sukniubusį žmogų, kažką pasitarė ir išėjo. Išėjo atgal į gatvę, į savo automobilį, palikę jį gulėti balkone!

Su nukentėjusiuoju pasiliko policijos pareigūnai. Po maždaug 10 minučių žmogus sujudėjo. Tai pamatęs policijos pareigūnas nubėgo į gatvę pakviesti medikų. Tada policininkas su medikais grįžo atgal į butą. Žmogų tuomet jau įnešė į vidų (vis tik jis lauke gulėjo jau apie 40 min., lauke buvo apie 0 laipsnių).

Visų džiaugsmui, maždaug dar po 15 min. visi išėjo laukan. Nukentėjusysis jau ėjo savo kojomis. Norisi tikėti, kad situacija buvo kontroliuojama. Tačiau iš šono susidarė vaizdas, kad spec. tarnybos reagavo neadekvačiai lėtai. Juk tokiais momentais kiekviena minutė gali kainuoti gyvybę!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI kreipėsi į įvykio vietą atvykusias tarnybas, siekiant išsiaiškinti skaitytojų pasipiktinimą sukėlusią situaciją. Paaiškėjo, kad įvyko nesusipratimas. Tarnyboms patekus į balkoną, rastas žmogus nerodė gyvybės ženklų. Dėl šios priežasties buvo pamanyta, kad žmogus nebegyvas. Vis dėlto, pasak šaltinių, vėliau žmogus gyvybės ženklus parodė.

Telefonu susisiekus su Greitosios medicinos pagalbos stotimi, buvo nurodyta, kad atskleisti informacijos apie aukščiau aprašytą įvykį jie negali.