Patrulių ekipažas Geležinio Vilko g. važiavo su įjungtais švyturėliais ir sirena. Vairuotojai tvarkingai traukėsi skubantiems pareigūnams iš kelio, bet staiga juos atsivijo BMW, užlindo prieš policijos automobilį ir ėmė važiuoti ta pačia eismo juosta.

Teko piktybinį pažeidėją sustabdyti. Sustojęs BMW vairuotojas variklio neišjungė ir net priėjus pareigūnams, kalbėjo telefonu. Tik po kažkelinto įspėjimo jis pagaliau padėjo telefoną.

Vairuotojui (gim. 1988 m.) buvo surašyti du administracinių nusižengimų protokolai - už naudojimąsi telefonu ir už tai, kad nepraleido policijos automobilio su įjungtais garso ir šviesos signalais. Jaunam vyrui tai įspūdžio nepadarė: „Rašykit, kiek norit tų protokolų“.

Maža to, surašius protokolus ir patruliams toliau važiuojant, tas pats BMW ėmė sekti tarnybinį automobilį „mirksėdamas“ šviesomis ir signalizuodamas garsiniu signalu. Todėl jam buvo surašytas dar vienas protokolas už garsinio signalo naudojimą be reikalo.

Pasak pareigūnų, tai piktybinis pažeidėjas, baustas keliasdešimt kartų už Kelių eismo taisyklių pažeidimus ir už akcizais apmokestinamų prekių įsigijimą, laikymą, gabenimą pažeidžiant nustatytą tvarką. Policijos duomenimis, jis nėra sumokėjęs nė vienos baudos.