Liepos 7 dieną Floridos policijos pareigūnai sakė, kad naujame vaizdo įraše matoma, jog V. Williams elgesys prie vairo, kai jos automobilis kirto sankryžą prieš dramatišką avariją, nepažeidė kelių eismo taisyklių.

Sportininkės miesto visureigis su kitu automobiliu susidūrė birželio 9 dieną.

Skelbiama, kad 78 metų Jerome‘as Barsonas, kuris buvo sedano, su kuriuo susidūrė V. Williams transporto priemonė, keleivis, kuris žuvo. Praeitą savaitę žuvusiojo šeima kreipėsi į teismą – V. Williams jie kaltina atsakomybe dėl amerikiečio mirties.

Palm Bičo policijos departamento atstovų teigimu, vaizdo įrašas, kuris buvo darytas netoliese V. Williams namų, leidžia daryti išvadą, kad ji į sankryžą prieš avariją įvažiavo nepažeisdama taisyklių.

Pranešime taip pat akcentuojama, kad vaizdo įraše matoma, jog V. Williams automobilis uždelsė dėl kito su eismo įvykiu nesusijusio automobilio.

Pasikeitus šviesoforo signalui, su sportininkės visureigiu susidūrė J. Barsono žmonos Lindos vairuojamas automobilis.

Pirminiame pranešime apie įvykį buvo teigiama, kad dėl avarijos kalta 37 metų V. Williams, kuri neužleido vietos L. Barson automobiliui. Vėliau policijos pareigūnai sakė, kad V. Williams dėl avarijos baudžiamoji atsakomybė negresia.