Avarija Belmonte pasibaigusios gaudynės prasidėjo dar Subačiaus gatvėje, apie 17 val. 35 min., namo kieme, važiuodamas atbulas atsitrenkė į stovėjusį automobilį „Mercedes Benz“ ir nuvažiavo.

Policijos pareigūnams apie tai pranešę žmonės abejojo, ar prie vairo sėdi blaivus vairuotojas.

Nuo Subačiaus gatvės iki Belmonto pareigūnai persekiojo bėglį. Netoli žirgyno „Ford“ vairuotojas nesugebėjo prasilenkti su priešais važiavusiu „Audi“. Bėglio „Ford“ ir „Audi“ po smūgio nulėkė į skirtingas kelio pusės.

Keturiems žmonėms prireikė medikų pagalbos. Laimei, „Audi A4“ važiavę žmonės nebuvo labai sunkiai sužaloti. Visgi nemalonumų jiems pridaryta nemažai – iš „Audi“ liko metalo laužo krūva.

Į ligoninę buvo išvežtas ir „Ford“ vairuotojas. 1991 m. gimęs vyrukas atsipirko sumušimais. Policijos pareigūnai patikrino jo dokumentus ir išsiaiškino, kad jis nė neturi vairuotojo pažymėjimo. O patikrinus blaivumą, skaičiai alkoholio matuoklyje pritrenkia – 3,54 prom. girtumas. Tai gerokai viršija net sunkaus girtumo ribą – ji prasideda nuo 2,50 prom.

DELFI primena, kad avarijos kaltininkas, gimęs 1991 m., važiavo su dar trimis keleiviais. Automobilio gale buvo vaikiška kėdutė. Laimei, vaiko automobilyje nebuvo. Į ligoninę iš šio automobilio išvežtas tik vairuotojas.

Šalia nuo šlaito nusiritusio automobilio mėtėsi iškritęs gesintuvas ir pigaus alaus buteliai.