Renginio metu nuo 33 metrų aukščio prekybos centro „Ozas“ bokšto nusileido ir savo jauniesiems kolegoms saugos virvę patikėjo Vladas Lašas (UPS), Darius Vaičiulis (Spaineta), Virginijus Gumbaragis (Pakmarkas), Dovydas Varkulevičius (Versli Lietuva), Nerijus Eidukevičius (Kauno tiltai), visuomenės veikėjas Gintautas Babravičius ir Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos mokytojas Algis Bernotas.

„Pasitikėkite Jus supančiais jaunais, bet talentingais žmonėmis.“- teigė vienos didžiausių Lietuvoje pakavimo ir ženklinimo įmonės „PakMarkas” generalinis direktorius V. Gumbaragis, priimdamas apdovanojimą iš „Junior Achievement“ komandos rankų.

Norėtumėte dalyvauti kitame „Nukelk bosą nuo stogo“ projekte? Paremti „Junior Achievement“ mokinių bendrovių programą ar kitaip prisidėti prie mūsų veiklos? Rašykite į info@lja.lt, aplankykite mus www.lja.lt.

„Lietuvos Junior Achievement“ – ekonominio švietimo ir verslumo ugdymo programų lyderiai Lietuvoje, pasaulinio Junior Achievement tinklo dalis. LJA programos kasmet pasiekia virš 20 000 mokinių iš daugiau nei 250 mokyklų, juos ugdo per 300 mokytojų. Jaunimo ugdyme dalyvauja ir verslo lyderiai, kurie ne tik konsultuoja mokinius praktinių užsiėmimų metu, bet ir priima mokinius "šešėliais" į savo įmonę "Jaunojo kolegos" dienos metu.

Video klipą sukūrė „Fast Focus“ komanda, kurie dar visai neseniai patys buvo Lietuvos Junior Achievement organizacijos dalis. Prieš du metus mokykloje įkūrę savo bendrovę pagal MMB programą, šiandien jie tęsia veiklą jau kaip mažoji bendrija.