Kaip DELFI pasakojo parduotuvės vadovas, pardavėjos pamatė, kad atėjo vyras ir jauna moteris. Abu paėmė brangias striukes ir ėmė kišti jas į maišą. Viena pardavėja priėjo prie jų ir pasidomėjo, ką žmonės daro.

Įžūlus vagis nebuvo nusiteikęs mandagiam pokalbiui - ėmė plūsti pardavėją, grasinti, kad sumuš ir ją puolė. Patalpa filmuojama, tačiau atėjūnams, panašu, kad tai nebuvo svarbu.

Užpulta pardavėja ėmė bėgti, kita dar jį bandė sulaikyti ir nuo plėšiko peties nutraukė kuprinę. Ji buvo tuščia.

Anot parduotuvės vadovo, įžūlus plėšikas ir kartu su juo striukes čiupusi moteris netrukus spruko iš parduotuvės. Juos gainiojosi apsaugos darbuotojas ir policijos pareigūnai, kurie į operatyviai sureagavo į pranešimą.

Jauna moteris sučiupta gana greitai, o vyras iš maišo išsitraukė kirvį ir ėmė grasinti apsaugos darbuotojui. Policijos pareigūnai jį jau buvo užspeitę, tačiau iš parduotuvės striukę pačiupęs vyras, tikindamas, kad pasiduoda, staiga šoko į šalia jo buvusį taksi ir dingo.

Nors moteris ir įtariamasis plėšikas policijos pareigūnams, anot parduotuvės vadovo, gerai žinomi, jo kol kas nepavyko pričiupti. Pavojingas ir kirviu ginkluotas vyras ieškomas.