Tarp ryškiausių nuotraukų yra rugsėjo mėnesį daryta fotografija, kurioje pabėgėlis iš Sirijos bučiuoja savo dukrą, kai per audrą juda Graikijos sienos su Makedonija link. Šiais metais šimtai tūkstančių žmonių užplūdo Europą, daugiausia per Graikiją. Praėjusį mėnesį Balkanų šalys pradėjo blokuoti perėjas imigrantams, išskyrus sirus, irakiečius ir afganistaniečius, kurie laikomi pabėgėliais, nes bėga iš karo zonų.

Kitoje fotografijoje iš lapkričio mėnesio matyti prancūzų ugniagesiai, padedantys sužeistam žmogui prie Paryžiaus „Bataclan“ koncertų salės, kur buvo surengta teroristinė ataka. Ji buvo dalis virtinės koordinuotų išpuolių, per kuriuos žuvo iš viso 130 žmonių. Atsakomybę už juos prisiėmė karinė grupuotė „Islamo valstybė“, kontroliuojanti dideles Sirijos ir Irako teritorijas.

Vienoje nuotraukoje iš pramogų srities matyti realybės šou žvaigždė Kim Kardashian, kuri sėdėdama šalia Seano Combso, Jay – Z, Beyonce ir amerikietiškojo „Vogue“ redaktorės Annos Wintour, mėgina nuraminti savo dukrelę North. Ši nuotrauka buvo daryta tuo metu, kai K. Kardashian kartu su dukrele vasario mėnesį per Niujorko mados savaitę stebėjo kartu su „Adidas“ sukurtos Kanye Westo 2015 metų rudens – žiemos kolekcijos pristatymą.

Kitoje nuotraukoje užfiksuota popmuzikos karalienė Madonna, kuri per apdovanojimų ceremoniją „Brit Awards“ Londone dėl „drabužio disfunkcijos“ įsipainiojo į savo apsiaustą.