Živilė iš pat pradžių paliko Vaidai gerą įspūdį – jai patiko jos kvapas ir balsas. O pasak Živilės, tas žygis tapo viena iš didžiausių jos gyvenimo pamokų. Mokytoja toje pamokoje tapo jos neregė draugė.

„Buvo labai karšta – beveik 40 laipsnių, - pasakojo Živilė. – Alpėjo visi, bet Vaidai buvo ypač bloga. Vandens buvo likę nedaug. Tuomet kažkas pasiūlė vandens patiems nebegerti, o pilti ant ranksluoščio, apvynioti juo Vaidos galvą ir taip nors šiek tiek ją atgaivinti. Su nuostaba supratau, kad tokia mintis man nebūtų atėjus į galvą. Tuomet atkreipiau dėmesį, kad Vaida nieko neprašo, nepyksta ir nesiskundžia. Aš per tą žygį iš Vaidos labai daug mokiausi pakantumo ir dėmesio kitiems“.

Dabar Vaida ir Živilė draugauja taip, kad aplinkiniai jas kartais vadina du viename. Anot Živilės, ji iš Vaidos mokosi iki šiol – gyvenimo džiaugsmo, stiprybės ir ryžto.

Živilė juokauja, kad jos draugei 24 valandų per parą neužtenka – tiek daug ji turi įvairios veiklos. Magistro studijos, masažas, savanoriškas darbas „Carite“ ir konsultacinėj jaunimo linijoj – tai toli gražu ne pilnas Vaidos užsiėmimų sąrašas.

Vis dėlto didžiausia Vaidos aistra - muzika. Ji dainuoja ir goja kanklėmis nuo penkerių metų. Tad drauge išgirsti „Eurovizijos“ dainų konkursą Stokholme – viena iš didžiausių draugių svajonių. Jeigu manote, kad Živilė ir Vaida yra vertos šios svajonės įgyvendinimo – balsuokite už Živilę ir Vaidą Delfi portale. "Delfi TV" žiūrovų balsavimas prasidės balandžio 23 d.