Ir jokio atsitiktinumo čia nėra. Tarp profesionalių muzikių seserų ir brolio augusi, o ir pati kankliuojanti Svajonė Vaicekauskienė džiazui niekada nebuvo abejinga ir jį įprasmino itin specifinėje srityje.

Ūkis naudos nedavė

Jurbarko pašonėje, Girdžiuosesūrinę įkūrusi diplomuota chemijos mokytoja Svajonė savo užmojais kartais nustebina net pačią save. Tik pradėjus sūrių gamybą jie tapo tokie paklausūs, kad jau senokai ji galėtų gamybą plėsti, tik yra tam tikrų, ūkininkams taikomų ribojimų, kuriems, deja, šiame versle nevalia nusižengti.

Prieš penkerius metus užgimusio verslo priešistorė yra tokia: įvykus mokyklos reorganizacijai 20 metų chemijos žiniomis su mokiniais besidalijusiai mokytojai praktiškai neliko krūvio. Veikli moteris neturėjo kur savęs padėti, nes ir anksčiau laisvą laiką ji išnaudodavo dirbdama Jurbarko kanceliarinių prekių parduotuvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją