Daugiau nei 590 mln. JAV dolerių pajamų per metus gaunanti Baltarusijos kompanija pasirinko „Paysera“, kaip mokėjimų partnerį Baltijos šalims.

Kompanija „Wargaming“ yra sukūrusi gerai žinomą žaidimą „World of Tanks“, kuris ir atvedė ją į sėkmę. Šiai dienai šių „tankučių“ žaidimas turi daugiau nei 110 mln. registruotų žaidėjų visame pasaulyje. Po šios sėkmės kompanija išleido dar tokio pat tipo žaidimus „World of Warplanes“ ir „World of Warships“.

Paysera“ verslo vystymo vadovas Daumantas Barauskas tikina, kad tokių kompanijų, kaip „Wargaming“ pritraukimas dar kartą įrodo, kad „Paysera“ paslaugos yra naudingos ir patogios net dideliems žaidėjams.

„Mes džiaugiamės, kad „Wargaming“ nusprendė tapti mūsų klientu ir tikime, kad didžioji dalis atsiskaitymų mūsų regione vyks būtent per „Paysera“. Mes ne tik suteiksime galimybę atsiskaityti per Paysera sąskaitą ar naudojant elektroninę bankininkystę, bet ir fizinėse vietose: „Maxima“, „Lietuvos paštas“, „Perlo paslaugos“, „Narvesen““, - sako D. Barauskas.

Pirmasis „Wargaming“ biuras buvo įkūrėjo Viktoro Kislyj ir jo brolio butas Minske, tačiau dabar kompanija įsikūrusi 15-oje biurų visame pasaulyje.

Nuo 2008 metų, kuomet kilo žaidimo idėja apie tankus, „Wargaming“ išsiplėtė nuo mažiau nei 100 darbuotojų iki 4000.

Pati kompanija gyvuoja jau 18 metų, tačiau didysis proveržis įvyko tik 2010 metais, kuomet išleido žaidimą „World of Tanks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)