Tai - dabartinis "Williams International Company Caracas Venezuela" naftos ir dujų infrastruktūros projektų vadovas Randy Barnardas (Rendis Barnardas).

Planuojama, kad nuo trečiadienio iki penktadienio J. Bumgarneris ir R. Barnardas susitiks su šaliesprezidentu Valdu Adamkumi, premjeru Rolandu Paksu ir kitais pareigūnais, taip pat su "Mažeikių naftos" darbuotojais.

"Mažeikių naftos" komunikacijos tarnybos vadovas Tadas Augustauskas BNS pranešė, kad susitikimuose bus aptarti 2000 metų koncerno veiklos rezultatai, ateities planai ir ilgalaikio naftos tiekimo klausimai bei pristatytas potencialus "Williams International" prezidentas.

Planuojama, kad antroje šių metų pusėje J. Bumgarneris pasitrauks iš "Williams International" energetikos verslo ir dirbs tos pačios įmonės komunikacijos versle.

Paskutinį kartą J. Bumgarneris Lietuvoje lankėsi pernai rugsėjį.

Lietuvos Vyriausybė ir "Williams International" 33 proc. "Mažeikių naftos" akcijų pirkimo ir pardavimo sutartis pasirašė 1999-ųjų spalį. Pagal jas investuotojui perduotas Lietuvos koncerno valdymas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją