Restorano „Marino“ lankytojai galės ne tik paskanauti čia pat iš jūros vandens baseino išsirinktų omarų ar langustų, bet ir užsisakyti pagal individualų receptą paruoštos, galbūt viename iš lankytų kurortų kažkada skanautos žuvies.

Pastaroji restoranui iš Vokietijos ir Italijos atkeliauja ne šaldyta, o ant specialiai gabenimui skirtų ledų, net tris kartus per savaitę. Prie išskirtinių patiekalų puikiai derės subtilus vynas ir prabangus šampanas, kurio restoranas “Marino“ pasiūlys daugiau nei šimtą penkiasdešimt rūšių.

Maždaug trijų šimtų kvadratinių metrų plote per du aukštus išsidėsčiusiame restorane vienu metu bus galima priimti apie šimtą svečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)