Pasak bendrovės, e. sąskaitos leis klientams greičiau ir patogiau sumokėti už paslaugas, o pasirinkusiems automatinį apmokėjimą, reikiama suma bus automatiškai pervesta paslaugų teikėjui.

E. sąskaita yra elektroninis dokumentas, kuris yra siunčiamas paslaugų gavėjui vietoj popierinės sąskaitos. Atsiskaitymas naudojant e. sąskaitas su automatinio apmokėjimo paslauga šių metų pradžioje pakeitė tiesioginio debeto paslaugas. Klientai e. sąskaitas gali užsisakyti bei papildomos informacijos apie jų naudojimą gauti savo banke.

„Vilniaus vandenų“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovės Giedrės Blazgienės teigimu, galimybė sumokėti naudojant elektronines sąskaitas yra dar vienas nedidelis bendrovės žingsnis tobulinant klientų aptarnavimą.

„Vasarą klientams sudarėme galimybę skambinti vienu visą parą veikiančiu trumpuoju numeriu 1889, pailginome klientų aptarnavimo skyriaus darbą. Ateityje ketiname iš esmės atnaujinti ir internetinę savitarnos sistemą, leisiančią paprastai ir greitai deklaruoti suvartoto vandens kiekį ir susimokėti už suteiktas paslaugas“, - teigė G. Blazgienė.

Klientams, pasirinkusiems mokėjimą už paslaugas naudojant elektronines sąskaitas, rekomenduojama bent kartą per tris mėnesius savitarnos sistemoje deklaruoti skaitiklių rodmenis. Tokiu būdu jiems siunčiamos sąskaitos bus tikslios, nesusidarys permokų ar nepriemokų. Pirmąjį kartą deklaruoti rodmenis savitarnos sistemoje klientai galės kitą mėnesį po to, kai buvo užsakytos e. sąskaitos.

Šiemet bendrovėje „Vilniaus vandenys“ buvo sėkmingai įgyvendinti struktūriniai pokyčiai ir imtasi priemonių, kurios užtikrintų geresnį klientų aptarnavimą ir reikšmingai padidintų bendrovės efektyvumą bei finansinį skaidrumą.

„Vilniaus vandenys” tiekia tyrą geriamąjį vandenį Vilniaus, Šalčininkų, Švenčionių ir Vilniaus rajonų gyventojams, taip pat tvarko nuotekas bei eksploatuoja tam naudojamus vandentiekio ir nuotekų tinklus.

Bendrovė turi daugiau nei 260 tūkst. klientų, kuriems tiekia tik požeminį vandenį iš giluminių gręžinių, kurių gylis siekia iki 180 metrų. Per parą savo klientams bendrovė patiekia maždaug 90 tūkst. kubinių metrų skaidraus ir tyro vandens. Tam panaudojamas daugiau nei 1,6 tūkst. kilometrų ilgio vamzdynas, nuotekų šalinimui bendrovė naudoja dar daugiau nei 1,1 tūkst. kilometrų siekiantį vamzdžių tinklą.

Bendrovės „Vilniaus vandenys“ akcijos priklauso Vilniaus, Vilniaus rajono, Švenčionių rajono bei Šalčininkų rajono savivaldybėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)