Velomobiliai, mobiliosios pirtelės, finansinės konsultacijos, Interjero ir reklamos dizainas, skalbykla studentų bendrabutyje ir kitos – tai ankstesnių metų nugalėtojų įgyvendintos idėjos.

Igyvendinant šį projektą įsikūrė daugiau nei 40 naujų įmonių, kuriose sukurta daugiau nei 100 naujų darbo vietų.

Organizatoriai praneša,kad nepatekusieji į laimėtojų sąrašą irgi turėjo naudos, nes įgijo naujų žinių ir patirties.

Projektus vertins nedidelė ekspertų komisija sudaryta iš kompetentingų verslininkų, universitetų dėstytojų, savivaldybės atstovų ir verslo konsultantų.

Kaip teigia organizacijos „Antigravity ventures“ rizikos kapitalo projektų direktorius Mindaugas Rutkauskas: „Investuotojų nedomina idėjų vagystė. Paprastai jie patys turi nemažai idėjų, tačiau jų įgyvendinimui vis pritrūksta pasišventusių, iniciatyvių komandų. Todėl investuotojui atrasti gerą idėją su komanda, kuri gali tą idėją įgyvendinti yra žymiai paprasčiau, nei pasivogus idėją ieškoti, kas galėtų ją taip pat entuziastingai įgyvendinti, kaip idėjos autoriai”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją