"Viasat" atstovas Lietuvoje Darius Srėbalius BNS sakė, kad Lietuvos rinkoje ir kitose Baltijos šalyse buvo atrasta niša, kurią nutarta užpildyti vartotojams suteikiant galimybę rinktis vieną iš keturių palydovinės televizijos programų paketų, mokant fiksuotą mėnesinį mokestį.

"Europoje palydovinės televizijos programų teikimas paketais turi labai didelę paklausą, todėl Baltijos šalyse taip pat nutarta šias paslaugas teikti", sakė D. Srėbalius.

Jis negalėjo pasakyti, kiek "Viasat" investavo Lietuvoje ar Baltijos šalyse, pradėdama teikti šią paslaugą.Tačiau, anot D. Srėbaliaus, ši paslauga Lietuvos rinkoje bus paklausi, ir investicijos turėtų atsipirkti jau 2001 metų pradžioje.

"Viasat" atstovas Lietuvoje sakė, kad palydovinės televizijos programų paketais paslaugos vartotojų Lietuvoje jau yra ir jų sparčiai daugėja - vien pirmąjį veiklos mėnesį jų buvo jau 50.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją