Ūkio ministro patarėja Vaiva Gogelienė dėstė, kad kas bus paskirtas eiti šios įstaigos laikinuoju vadovu gali paaiškėti penktadienį, lapkričio 6 d., arba vėliausiai – pirmadienį, lapkričio 9 d. Kas laikinai užims šias pareigas turi būti paskelbta ministro įsakymu. Po to bus organizuojamas konkursas vadovo pareigoms užimti, jis gali užtrukti.

Šiuo metu R. Pentiokinaitė dirba „Verslios Lietuvos“ Paslaugų ir gaminių kontaktinio centro vadove.

Susisiekus su iš „Verslios Lietuvos“ generalinio direktoriaus pareigų nusprendusiu pasitraukti Mantu Nociumi, jis dėstė, kad ūkio ministrui Evaldui Gustui išsakė savo nuomonę, kas jį galėtų geriausiai pavaduoti, bet atsisakė įvardinti asmenį.

„Tai būtų neetiška, nes dėl galutinis sprendimas – ministro“, - DELFI komentavo jis.

Iš įstaigos vadovo pareigų jis pasitrauks 2015 lapkričio 9 dieną.

Anksčiau skelbta, kad M. Nocius trauktis iš užimamų pareigų nusprendė „dėl asmeninių priežasčių“.

Su R. Pentiokinaite DELFI nepavyko susisiekti nei antradienį, nei trečiadienį.

R. Pentiokinaitė apibūdindama save viešoje erdvėje nurodo, kad „Verslioje Lietuvoje“ dirba nuo 2014 m. kovo, yra įgijusi teisinį išsilavinimą, kalba anglų, rusų ir ispanų užsienio kalbomis.

Taip pat R. Pentiokinaitė yra viešumoje žinoma kaip „Žvaigždžių duetų“ dalyvė, kur pasirodė drauge su Merūnu Vitulskiu, kur iškovojo pirmąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)