„Orientuojamės daugiau į išskirtinio skonio žmones, jie yra išsilavinę ir modernūs miestiečiai, kurie linksta dėl išskirtinės kokybės ir išvaizdos mokėti šiek tiek daugiau“, - neslėpe D. Zgrabskė.

Pasak kūrėjos, jos tikslas yra sukurti originalaus dizaino avalynę, kuri atspindėtų miestiečių norą išsiskirti iš minios, bet tuo pačiu dėvėti natūralią ir kokybišką avalynę. Visgi moteris neslepia, kad išskirtinumas kainuoja brangiau.

„Siekiame, kad mūsų gaminiai būtų bent vienu žingsneliu toliau, nei esantys rinkoje“, - apie savo išskirtinumą rinkoje kalbėjo D. Zgrabskė.

Kodėl gi lietuviai renkasi veltinius batus? Pasak kūrėjos, veltiniai batai daugeliui klientui asocijuojasi su šiluma, kitas dalykas – jų išskirtinis dizainas traukia akį, o trečia – lietuviai labai kreipia dėmesį į praktiškumą. D. Zgrabskės teigimu, pirkėjams geras asociacijas kelia ir tai, kad prekė yra gaminama Lietuvoje.

„Mes pastebime, kad tiek Lietuvoje, tiek Europoje vartotojas atsigręžia į patogumą ir paprastumą ir gaminių, kurių sudėtis yra natūralios medžiagos, vartojimas stabiliai auga visame pasaulyje ir mes matome, kad vartotojas keičiasi link to natūralumo, išteklių naudojimo, ekologiškumo. Todėl mes tikime, kad mūsų gaminiai iš avies vilnos ir kitų natūralių medžiagų artimiausią dešimtmetį turės didelę paklausą“, - apie gaminių privalumus kalbėjo pašnekovė.

Nors pati pašnekovė tikino, kad verslas vykdomas gana sėkmingai, visgi, ar neatsivertų platesnės galimybės, jei jis būtų vystomas ne Lietuvoje, bet užsienyje? D. Zgrabskė su tuo nesutinka ir laidoje patikino, kad viskas priklauso nuo verslininko požiūrio į jo vykdomą veiklą.

„Ir garsiai tai sakome, ir didžiuojamės tuo, kad kuriame ir dirbame Lietuvoje. Visąlaik šitą savo išskirtinumą pabrėžiame. Skųstis ne mūsų būdui turbūt. Mes labai optimistiškai į viską žiūrime, juk viskas prikauso nuo požiūrio: ar skųstis, ar geriau imti ir pačiam kažką padaryti“, - tikino D. Zgrabskė.

Moteriškų ir vyriškų veltinių batų kainos svyruoja nuo 389 Lt iki 419 Lt, vaikiškų - nuo 210 iki 230 Lt. Tuo tarpu, norint įsigyti panašaus tipo avalynę per įvairiausius internetinius skelbimus, kaina gali svyruoti nuo 60 Lt iki 290 Lt.

Laida „Verslo ritmu“ transliuojama pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais 11.55 val.