„Šventinį savaitgalį visi „Norfa“ prekybos centrai veiks įprastu grafiku. Siekiame, kad pirkėjai galėtų patogiai apsipirkti kiekvieną dieną, net ir šventinę. Parduotuvių darbo laiką keičiame tik per didžiąsias metų šventes – šv. Velykas, šv. Kalėdas ir Naujuosius Metus“, - komentuoja prekybos tinklo „Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis.

Tokios pat pozicijos laikosi ir „Maxima“ prekybos centras.

„Parduotuvių darbo laiko šį ilgąjį savaitgalį nekeičiame. Darbo laikus koreguojame tik per didžiąsias metų šventes – Velykas ir Kalėdas. Tuomet atsižvelgdami į parduotuvės vietą bei pirkėjų įpročius lankytis konkrečioje parduotuvėje, keičiame tiek atidarymo, tiek parduotuvės uždarymo laiką“, - pasakoja „Maxima“ įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė.

Darbo laiko nekeičia niekada

Prekybos tinklas „Rimi“ laikosi strategijos, jog parduotuvių darbo tvarka nesikeičia nepriklausomai nuo to, kokia šventė tuo metu vyksta.

"„Rimi” prekybos centrai dirbs kaip įprastai. Įvertinę įvairią patirtį - kai laikas švenčių dienomis buvo ir keičiamas, ir trumpintas, ir ilginamas - pasilikome prie stabilumo: tokių darbo valandų, prie kurių pirkėjas yra pripratęs", - paaiškino „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Raminta Stanaitytė-Česnulienė.

Darbo laiko neplanuoja keisti ir „Iki“ prekybos centras.

Šalies prekybos centrai, pavyzdžiui, Vilniaus „Panorama“ ar „Akropolis“, šventinį penktadienį dirbs kaip įprastą sekmadienį – nebent atskirų parduotuvių savininkai nuspręs Liepos 6-ąją dirbti kitu grafiku ir apie tai klientus įspės savarankiškai įmonės tinklalapiuose ar ant parduotuvių durų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)