lrytas.lt rašo, kad būtent jai šių metų vasario 25-ąją patikėtas vienos stambiausių V. Romanovo įmonių „Turto valdymo strategija” vadovavimas. Bendrovė valdo Rusijos įmonę „Ruskij karavaj”, o jai priklauso pačiame Maskvos centre, šalia Raudonosios aikštės, esantis 11 tūkst. kvadratinių metrų ploto verslo centras „Stretenka 18”. Jo vertė - apie 200 mln. litų.

Kita svarbi detalė - nuo balandžio galo bendrovei ne tokie smagūs laikai - „Turto valdymo strategijai” pradėta bankroto procedūra, kuri sukėlė įtarimų.

A. Goryanova patvirtino, kad jai patikėtos svarbios pareigos, bet atsisakė komentuoti situaciją išsamiai.

Į A. Goryanovą buvo pastebėta prieš 5 metus LNK televizijos projekte „Šok su žvaigžde”. Šis projektas buvo traukiamas per dantį, nes jį laimėjo būtent V. Romanovas, kurio šokis nebuvo giriamas, jis netgi gavo pravardę „Buratinas“. Tuomet V. Romanovas šoko su kita partnere, o A. Goryanova ant parketo konkuravo su dainininku Vaidu Baumila.

Tačiau vėliau į Lietuvą iš Rusijos atvykusi šokėja pradėjo dirbti trenere Kauno šokių klube „Santaka”, tuomet vėl susikirto keliai su V. Romanovu.

DELFI primena, kad dar birželį kėlė klausimą, ar V. Romanovo imperijos likučiai keliauja į jam artimas rankas? Tuomet rašėme, kad kaunietis bankroto administratoriui Aurimui Valaičiui ir jo įmonei perduotos jau trys su Vladimiru Romanovu ir Ūkio banku siejamos įmonės, kurių turto vertė gali siekti kelis šimtus milijonų litų. Lyg tyčia, A. Valaitis su V. Romanovo verslais dirba jau daugiau nei dešimtmetį. Negana to, bankroto administratoriaus ir jo valdomos įmonės keliai ne sykį kirtosi su V. Romanovui artimais asmenimis. Pavyzdžiui, A. Valaičio verslas valdė įmonę, iškilusią ant vieno iš žlugusių V. Romanovo verslų pamatų. Daugiau skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)