"Infobalt" prezidentas Robertas Tamulevičius BNS sakė, kad "Lietuvos telekomas" rašte nepateikė konkrečių tokio sprendimo motyvų.

R. Tamulevičius neatmetė galimybės, kad telekomas narystę ketina nutraukti dėl rugpjūčio pabaigoje "Infobalt" valdybos išplatinto atviro laiško, kuriame buvo išreikštas nepasitikėjimas Susisiekimo ministerijos Ryšių departamentu, o "Lietuvos telekomas" kaltintas monopoliu duomenų perdavimo srityje.

Anot R. Tamulevičiaus, asociacija nėra nusiteikusi prieš "Lietuvos telekomą". Jo teigimu, "Infobalt" rūpinasi interneto, informacinės visuomenės plėtra, o esant trukdžiams asociacija bando ką nors daryti.

"Mums svarbus kiekvienas asociacijos narys bei jo nuomonė. Iki "Lietuvos telekomo" narystės nutraukimo dar yra laiko, mes tikimės, kad pavyks priimti abiem pusėms palankų variantą", sakė R. Tamulevičius.

Jis teigė, kad "Infobalt" ketina siųsti raštą "Lietuvos telekomui", tačiau rašto turinio nenurodė.

"Lietuvos telekomo" atstovė spaudai Diana Ročienė BNS sakė, kad nutraukti narystę asociacijoje "Infobalt" ketinama pasigedus to, kam ir turi būti skirta ši asociacija - atstovavimo visų narių nuomonei.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją