Ta proga jau nuo šiandien Vilniaus miesto centre ir Senamiestyje iki gegužės 19 d. vyks akcijos ir paradas. Jų metu praeiviai galės paskambinti naujojo mobilaus ryšio telefonais.

Akcijoje dalyvaus pėstieji ir žygeiviai, akcijos dienomis keliausiantys nuo Seimo rūmų iki pat Rūdininkų gatvės. Pasak Dariaus Valskio, UAB "Tele 2" pardavimų vadovo, visame Gedimino prospekte, taip pat Senamiestyje aktoriai ir stilizuoti žmonės - telefonai siūlys visiems norintiems nemokamai pasinaudoti mobiliuoju ryšiu. Akcijos vyks penkias dienas skirtingu metu, skirtingomis gatvėmis.

Gegužės 15 d., pirmadienį, nuo 15 iki 18 valandos sostinės gatvėmis žygiuos šventinis paradas. Jame dalyvaus ir keletas populiariųjų Volkswagen Kafer, vadinamųjų vabalų, taip pat baikeriai.

Bendrovės vadovai tikisi tokiu būdu suintriguoti miestiečius ir pranešti apie būsimą naują paslaugą Lietuvos rinkoje "X GSM".

Kol kas "Tele 2" atstovai apie naujasias paslaugas, jų kainas ir privalumus viešai informacijos neteikia. "Dar neatėjo laikas atskleisti visų kortų. Naujas paslaugas visuotinai pristatysime artimiausiomis savaitėmis. Kol kas galime pasakyti tik tiek, kad jos bus aktualios daugeliui vilniečių, o vėliau ir kitų miestų gyventojams", - sako Darius Valskys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją