"Šiemet prasidėjęs spartus ryšių su visuomene rinkos augimas verčia daryti rimtus žingsnius norint užtikrinti paslaugų kokybę ir stabilią padėtį rinkoje, - sakė Mykolas Katkus, buvęs "Viešųjų ryšių projektų" direktorius, naujojoje agentūroje užimsiantis tokias pačias pareigas. - Susijungę mes turėsime atskirus specializuotus projektų valdymo, kūrybos, mokymų ir monitoringo skyrius".

Susijungusi VRP bus didžiausia ryšių su visuomene agentūra Lietuvoje. "Matome didelę perspektyvą mažoms ir "šeimyninėms" ryšių su visuomene agentūroms, kurių Lietuvoje yra dauguma, tačiau mūsų tikslas - profesionali kompanija, galinti teikti aukščiausio lygio konsultacijas ir aptarnauti didžiausius projektus", - sakė Kristinas Taukačikas, naujojoje įmonėje eisiantis projektų direktoriaus pareigas. Pasak jo, kompanija siekia dirbti pagal ISO sertifikatų reikalavimus bei užtikrinti atsirandantį poreikį užtikrinti aptarnavimą visose Baltijos šalyse.

Kaip vieną iš jungimosi priežasčių M.Katkus paminėjo ir prasidėjusį užsienio ryšių su visuomene tinklų skverbimąsi į Lietuvą. "Kol kas karaliauja mažos vietinės kompanijos, kurios gerai išmano vietos verslo pasaulio informacijos vadybos dėsnius. Tačiau ateityje be išvystytos struktūros ir darbo metodikos augti bus sunku", - sakė VRP direktorius.

Tarp naujosios kompanijos klientų tokios bendrovės kaip "Kraft Foods Lietuva", "Ragutis", "Alna", "Dalkia", "Bitė GSM", "Snoro garantas", "Tenneco Automotive", "Rubikon prodimpeksas" ir kitos Lietuvos ir užsienio kapitalo bendrovės. Šiemet kompanijos apyvarta turėtų peržengti pusantro milijono litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją