„Išpakavę kalėdines dovanas, mes su žmona iš karto pradėjome rinktis, kurias iš jų reikės nešti atgal į parduotuvę“, – tiesiai šviesiai prisipažino vyras, stovėjęs eilėje Manhatano prekybos centre „Macy`s“.

Naujienų agentūra „Itar-Tass“ pažymi, kad pakeisti ar grąžinti prekes Jungtinėse Valstijose labai paprasta. Tai padaryti galima be jokių paaiškinimų. Pakanka pasakyti, kad prekė jums nepatiko. Reikalaujama tik vieno dalyko - kad ant pirkinio būtų etiketės, patvirtinančios, jog prekė buvo pirkta būtent šioje parduotuvėje.

„Anyta padovanojo man per Kalėdas megztinį, bet jis buvo keliais dydžiais didesnis. Tenka grąžinti“, - sakė kita Niujorko prekybos centro „Bloomingdales“ lankytoja.

Nepaisant to, jog Kalėdos jau baigėsi, beveik visose Jungtinių Valstijų parduotuvėse tebevyksta išpardavimai. Štai minėtame „Macy`s“ prasidėjo „Nuostabioji savaitė“, kurios metu kai kurioms prekėms taikomos net 80 proc. nuolaidos.

Tuo tarpu prekybos centras „Lord & Taylor“ žada 300 pirkėjų įteikti nuo 20 iki 40 dolerių (nuo 52 iki104 litų) vertės dovanų čekius. Parduotuvės vadovaujasi logika, jog žmonės, atėję grąžinti ar pakeisti prekės, pamatys didžiules nuolaidas, nuspręs pasižvalgyti ir vargu ar išeis tuščiomis rankomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)