Apie tai pranešama "Mineralinių vandenų" atstovo ryšiams su visuomene ketvirtadienį išplatintame pareiškime.

Teisminėn atsakomybėn bus prašoma patraukti ir SBA prezidentą Arūną Martinkevičių, kuris rugsėjo 14 dieną spaudos konferencijoje viešai paskleidė, anot pareiškimo, melagingas žinias.

A. Martinkevičius tuomet sakė: "Užtenka siautėti parazituojantiems verslininkams - tik ką buvo sugriauti "Mineraliniai vandenys", daba r tie patys žmonės paslapčia, nebijodami prasilenkti su teisės normomis, tokiu pačiu būdu bando įsiskverbti į vieną iš didžiausių pelningai dirbančių lietuviškų kompanijų".

"Koncerno SBA vadovybė mano spaudos konferencijoje nepasakiusi nieko, kas neatitiktų tikrovės, ir jeigu pareikalaus aplinkybės, ji pasiruošusi dar kartą patvirtinti šiuos teiginius teisme", BNS sakė SBA atstovas spaudai Gintautas Misiukevičius.

"Mineralinių vandenų" atstovas Tomas Juknevičius ketvirtadienį pareiškė, jog "Mineraliniai vandenys" buvo, yra ir bus klestinti alkoholio ir tabako prekybos bendrovė.

"Niekas iš dabartinių "Mineralinių vandenų" savininkų šios įmonės nežlugdė ir nežada žlugdyti", rašoma pareikšime.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją