Lapkritį vykstanti nuolaidų akcija „Jamam“, kai vieną dieną prekės parduodamos su iki 50 proc. nuolaida, tradiciškai žymi Kalėdų sezono didžiausiuose Lietuvos prekybos ir pramogų centruose pradžią.

Žaislai, drabužiai ir avalynė, parfumerija ir kosmetika bei buitinė technika – buvo tos prekių grupės, kurias per „Jamam“ pirmiausia rinkosi pirkėjai. Pasinaudoti nuolaidomis „Akropoliuose“ žmonės suskubo ir įsigydami kasdienai reikalingus daiktus, ir pirkdami pirmąsias Kalėdų dovanas, – sako Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis LT“ direktorius Remigijus Veikalas.

Populiariausia Lietuvoje nuolaidų diena „Jamam“ vyksta du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Rudenį „Jamam“ įprastai sulaukia apie 250 000 pirkėjų, pavasarį – daugiau nei 200 000.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)